Bouw mee!

Ook dit jaar werken we weer met een digitaal inschrijfformulier. Pas wanneer het digitale inschrijfformulier volledig is ingevuld is uw kind pas verzekerd van een plek.

Klik hier voor het digitale inschrijfformulier voor het inschrijven van uw kind.

Werkt de link niet? Dan staat hier de url: https://goo.gl/forms/GMoToSoTV8vxQ6xk1

Doe mee!

Super dat u komt helpen tijdens de kv3d! Zonder jullie kunnen we het niet!

Klik hier voor het digitale inschrijfformulier voor de vrijwilligers.

Werkt de link niet? Dan staat hier de url: https://goo.gl/forms/Tiv22hTJRSdknu1B3

Ik wil meedoen!

Inschrijving:

Dit jaar is de inschrijving weer 's avonds.

Inschrijven kan alléén op woensdag 6 juni 2018 vanaf 19.00 uur in Buurtpeeltuin De Balije, Augustusweg 30.

Kan je ons minimaal 2 dagen helpen als vrijwilliger ? Dan kan je al om 18.45 uur komen inschrijven.

Let op - wees er snel bij want er kunnen maximaal 150 kinderen meedoen, dus vol is echt vol!

Hieronder staat de link naar het inschrijfformulier.

Inschrijfformulier Kv3D 2018.pdf

Vacature groepsbegeleiders

22, 23 en 24 augustus 2018 is het weer KinderVakantie3Daagse (KV3D), een onvergetelijk 3-daags bouw- en speelfestijn voor kinderen uit de buurt. Voor ca. 13 groepen zijn we op zoek naar 3 groepsbegeleiders voor 3 dagen, die met een enthousiaste groep kinderen en vrijwilligers van deze dagen een groot feest willen maken.

Vind je het:

• Leuk om samen met een groepje kinderen een hut te bouwen?
  • Een uitdaging om een groepje op sleeptouw te nemen?
  • Leuk om iedere dag het plezier op de kindergezichten te zien?
  • Leuk om een spannend avondspel te spelen voor als je ook 's avonds een groep gaat begeleiden (hier kan je je apart voor opgeven).

Als groepsbegeleider speel je een essentiële rol in de KinderVakantie3Daagse. Voor iedere groep hebben we iedere dag 3 vrijwilligers nodig om een groep van ongeveer 12 kinderen te begeleiden.

Wat neem je mee?

Als groepsbegeleider beschik je over de volgende eigenschappen:

• Je bent vrolijk, enthousiast en positief;
  • Je doet enthousiast mee met huttenbouwen en spelletjes spelen;
  • Je bent flexibel en speelt in op wat de kinderen bedenken;
  • Je houdt het overzicht over je groep en zorgt een veilige en gezellige omgeving;
  • Je bent een voorbeeld voor de kinderen;
  • Je bent minimaal 14 jaar oud;
  • Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat krijg je er voor terug?

Je doet vooral mee omdat je het leuk vind om te doen. Daarnaast :

• Regelen we koffie, thee, limonade en broodjes gedurende de dag;
  • Werk je samen met een groep enthousiaste vrijwilligers uit de wijk;
  • Zet je met een team iets fantastisch neer en leer je andere mensen uit de wijk kennen.
  • Beleef je nieuwe avonturen;
  • Kun je aan het einde van de dag bijkomen bij het kampvuur;
  • Krijgen je eigen kinderen voorrang bij de aanmelding (als je je voor minimaal 2 dagen opgeeft als groepsbegeleider);
  • Maar het allerbelangrijkste… de blije gezichten van de kinderen.

En nu?

Het aantal kinderen dat we in augustus kunnen ontvangen in ons huttenkamp is afhankelijk van hoeveel groepsbegeleiders zich aanmelden. We rekenen op je als je je aanmeldt. Als dat t.z.t. echt niet meer lukt, is het de bedoeling dat je zelf een vervang(st)er zoekt.

Ben je enthousiast geworden? Wil je meedoen?

Klik dan op onderstaande link en vul het digitale formuliertje in.

goo.gl/forms/M4Qec3VZMt9lFCPB2

Doe dit voor vrijdag 4 mei.