Informatie voor ouders

De KinderVakantie3Daagse is een soort 3 daagse kamp waar de kinderen rondom een thema gebouwd wordt aan een kamp en er spelletjes gespeeld worden met hulp van veel vrijwiliigers. Net als de voor-gaande jaren vind de KV3D plaatsop het veld naast de buurtspeeltuin de Balije.

Echter heeft de KinderVakantie3Daagse vanaf dit jaar een iets andere vorm gekregen. Zoals ook in de nieuwsbrief 1 te lezen is, zijn er een aantal veranderingen.

Het programma
Op woensdag 28 augustus verandert De Balije in een onbewoond Expeditie Robinson eiland. Met kamp Noord, Oost, Zuid en West die tegen elkaar ten strijde gaan trekken.

Voor wie?
Er kunnen maximaal 120 kinderen mee op expeditie. Kinderen die nu in groep 3 t/m 8 zitten mogen zich inschrijven. Daarnaast is het handig als je in Veldhuizen of de Balije woont.

Nog een aantal belangrijke punten:

• De activiteiten starten elke dag om 10.00 uur en duren tot 16.00 uur waarna de kinderen opgehaald kunnen worden zodat de vrijwilligers zich kunnen voorbereiden op de volgende dag.
  • Kinderen die dit schooljaar in groep 6, 7 of 8 zitten, mogen (onder onze begeleiding!) blijven slapen van donderdag op vrijdag.
  • Voor eten en drinken tijdens de dagen wordt gezorgd. Het is niet toegestaan om zelf snoep mee te nemen.
  • Bij de indeling van de groepen wordt rekening gehouden met voorkeuren. Wij proberen zoveel mogelijk vriendjes of vriendinnetjes bij elkaar te plaatsen. Je kunt hiervoor 1 naam opgeven op het inschrijfformulier.
  • Wanneer kinderen zonder begeleiding komen en weer naar huis gaan, moet dit schriftelijk aan de groepsleiding worden gemeld.
  • De groepsleiding is graag op de hoogte van zaken als allergieën, medicijngebruik, enz. Op die manier kan er adequaat worden gehandeld. Graag op het inschrijfformulier aangeven.
  • Eventuele medicijnverstrekking en -bewaring mag alleen plaatsvinden door de EHBO of organisatie. Niet door groepsbegeleiders of andere kinderen.
  • Het is verstandig om uw kinderen oude kleding aan te doen. En stevig schoeisel.
  • Denk bij slecht weer aan een droog setje kleding en vooral bij mooi weer aan goede bescherming tegen de zon!
  • Wij werken het liefst met vrijwilligers die alle ❸ de dagen beschikbaar zijn!
  • Dit jaar vragen we een vergoeding van €30 per kind voor deelname aan de KV3D. U-pas is 50%.
  • Veiligheid staat voorop. De 3-daagse gaat alleen door als er zich voldoende vrijwilligers hebben aangemeld voor begeleiding. Tijdens de 3-daagse zijn EHBO bevoegden aanwezig.
  • Tijdens de KV3D is de organisatie bereikbaar onder telefoonnummer 06-20544469 (Jasper)