Bouw mee!

Inschrijving:

Dit jaar doen we (op verzoek) de inschrijving dus 's avonds.

Inschrijven kan alléén op dinsdag 6 juni 2017 vanaf 18.00 uur in Buurtpeeltuin De Balije, Augustusweg 30.

Kan je ons minimaal 2 dagen helpen als vrijwilliger ?  Dan kan je al om 17.45 uur komen inschrijven.

Let op - wees er snel bij want er kunnen maximaal 140 kinderen meedoen, dus vol is echt vol!

Definitieve aanmelding --> vul digitaal inschrijfformulier in na ontvangst inschrijfnummer.
Bij inschrijving op dinsdagavond 6 juni in de Buurtspeeltuin ontvang je een "inschrijfnummer". Met dit inschrijfnummer kan je je kind definitief aanmelden door een digitaal formulier in te vullen (zie onderstaande link). Pas na het invullen van dit formulier en de ontvangstbevestiging per email is je inschrijving definitief.

docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe4OUO25g8R6ap6XH2NLR41Hw-FVULNQAYssr6uaz2od8CuBg/viewform?usp=sf_link

Doe mee!

Ook de kriebels gekregen? Of is je kind deelnemer en vind je het leuk om te timmeren, bouwen en kinderen te begeleiden? Meld je aan als vrijwilliger van de Kindervakantie3daagse. OVV 'vrijwilliger kv3d 2017'

docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSehpMIFnS1dlNYtXWLeigEOVa2S3qWPBGMOYC1dzXEkADrYRQ/viewform?usp=sf_link

Gezellig en leuk dat je meedoet!!
Heb je dinsdagavond 6 juni een inschrijfnummer mee gekregen ?
Meld je kind dan nu definitief aan --> klik op onderstaande link voor het inschrijfformulier.

Digitaal Inschrijformulier

Na invullen van dit formulier verschijnt er een ontvangstbevestiging op het scherm.

Super dat je ons wilt helpen als vrijwilliger !!

Meld je dan nu definitief aan --> klik op onderstaande link voor het

Vrijwilligersformulier

Digitaal Vrijwilligersformulier

Na het invullen van dit formulier verschijnt er een ontvangstbevestiging op het scherm.
Na de inschrijfavond gaan we de groepsindelingen maken en op basis daarvan ook de indeling voor de begeleiding. Uiteraard nemen we daarna ook hierover contact met je op.