Super leuk dat je mee wil doen of helpen bij de expeditie. Wanneer de KV3D 2021 door kan gaan ontvangen jullie een bericht van ons. Dus meld je snel aan via de onderstaande inschrijfformulieren!!

Bouw mee!

Jaaa het is zo ver!! Vanaf woensdag 16 juni om 15:00 starten we online inschrijving van de Kinder Vakantie 3 daagse in De Balije van 25-27 augustus!

Het inschrijfformulier vind je via de volgende link: forms.gle/XGUw1XuGNp3tEXPNA

Wanneer we helemaal zeker weten dat de KV3D dit jaar door kan gaan ontvang je van ons een bericht en een betaalverzoek.

Twijfel je nog en wil je precies weten wat de KV3D 2021 inhoud, lees dan het berichtje hieronder.

Doe mee!

Super dat u wilt komen helpen tijdens de KV3D! Zonder jullie kunnen we het niet!

Hieronder staat de link voor het inschrijfformulier voor de vrijwilligers. Wanneer het duidelijk is of de KV3D 2021 doorgaat laten we jullie dit meteen weten.

forms.gle/eJZL5YhAaauqQKbi8

Kinderen die met een vrijwilliger worden ingeschreven hebben voorrang!

De KV3D

Volgende week woensdag 16 juni om 15:00 starten we online inschrijving van de Kinder Vakantie 3 daagse in De Balije van 25-27 augustus!

Omdat de meeste ouders en kids dit harder nodig hebben dan ooit gaan we dit jaar echt he-le-maal los in Olympische sferen!

Voor wie?

Kids uit Veldhuizen en De Balije die nu in groep 3 tot en met 8 zitten.

Wanneer:

Woensdag tot en met vrijdag van 9:30 tot 16:00. Op donderdagavond is er een programma voor de oudere kids en mogen de kids vanaf groep 6 blijven slapen in een van onze tenten.

Hoe?

Hier op Facebook, via Instagram en onze website kv3d.nl komt een link te staan naar het inschrijfformulier.

Hoeveel plek is er?

We rekenen op 130 kinderen. Als zich veel meer kinderen aanmelden, krijgen kids waarvan een gezinslid meehelpt als vrijwilliger een gegarandeerde plek.

Wat kost het?

De kosten van deelname zijn dit jaar 30 euro voor het hele kamp. Dat is 10 euro per dag.

Vacature groepsleiders

28, 29 en 30 augustus 2018 is het weer KinderVakantie3Daagse (KV3D), een onvergetelijk 3-daags bouw- en speelfestijn voor kinderen uit de buurt. Voor ca. 13 groepen zijn we op zoek naar 3 groepsbegeleiders voor 3 dagen, die met een enthousiaste groep kinderen en vrijwilligers van deze dagen een groot feest willen maken.

Vind je het:

Leuk om samen met een groepje kinderen een hut te bouwen?
Een uitdaging om een groepje op sleeptouw te nemen?
Leuk om iedere dag het plezier op de kindergezichten te zien?
Leuk om een spannend avondspel te spelen voor als je ook 's avonds een groep gaat begeleiden (hier kan je je apart voor opgeven).
Als groepsbegeleider speel je een essentiƫle rol in de KinderVakantie3Daagse. Voor iedere groep hebben we iedere dag 3 vrijwilligers nodig om een groep van ongeveer 12 kinderen te begeleiden.

Wat neem je mee?

Als groepsbegeleider beschik je over de volgende eigenschappen:

Je bent vrolijk, enthousiast en positief;
Je doet enthousiast mee met huttenbouwen en spelletjes spelen;
Je bent flexibel en speelt in op wat de kinderen bedenken;
Je houdt het overzicht over je groep en zorgt een veilige en gezellige omgeving;
Je bent een voorbeeld voor de kinderen;
Je bent minimaal 14 jaar oud;
Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
Wat krijg je er voor terug?

Je doet vooral mee omdat je het leuk vind om te doen. Daarnaast :

Regelen we koffie, thee, limonade en broodjes gedurende de dag;
Werk je samen met een groep enthousiaste vrijwilligers uit de wijk;
Zet je met een team iets fantastisch neer en leer je andere mensen uit de wijk kennen.
Beleef je nieuwe avonturen;
Kun je aan het einde van de dag bijkomen bij het kampvuur;
Krijgen je eigen kinderen voorrang bij de aanmelding (als je je voor minimaal 2 dagen opgeeft als groepsbegeleider);
Maar het allerbelangrijksteā€¦ de blije gezichten van de kinderen.
En nu?

Het aantal kinderen dat we in augustus kunnen ontvangen in ons huttenkamp is afhankelijk van hoeveel groepsbegeleiders zich aanmelden. We rekenen op je als je je aanmeldt. Als dat t.z.t. echt niet meer lukt, is het de bedoeling dat je zelf een vervang(st)er zoekt.

Ben je enthousiast geworden? Wil je meedoen?

Klik dan op onderstaande link en vul het digitale formuliertje in.

goo.gl/forms/M4Qec3VZMt9lFCPB2

Doe dit voor vrijdag 4 mei.